Leren bekleding Saab

De leren bekleding die Car Comfort BV tegen scherpe tarieven kan inbouwen in uw Saab, geven uw auto een luxe en exclusieve uitstraling. Wij hebben vele jaren ervaring met leerinbouw en kunnen u unieke bekleding bieden. Bij ons hebt u de ruimte om uw persoonlijke wensen aan te geven, waar wij altijd rekening mee houden. U kunt bij ons vele keuzen maken met betrekking tot bijvoorbeeld de kleuren en soorten leer en stiknaden.

 

De leren bekleding voor uw Saab in verschillende uitvoeringen

Als u leren bekleding voor uw Saab bij Car Comfort BV bestelt, kunt u deze bekleding in diverse uitvoeringen bestellen. Wij hebben wel 25 verschillende kleuren leer en hebben ook diverse soorten leer in ons assortiment. Vrijwel alle modellen van Saab kunnen worden voorzien van lederen bekleding. De leren bekleding in uw Saab is onderhoudsvriendelijk en van 100% leer. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

 

 

Neem contact met ons op

Wilt u graag meer informatie over onze producten? Wilt u meer weten over welke diensten wij bieden en wat wij voor u kunnen betekenen als u leren bekleding in uw Saab wilt laten inbouwen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen of een e-mail te sturen naar info@carcomfortbv.nl. U kunt ook ons online contactformulier invullen. Wij nemen dan contact met u op.

Een paar redenen om voor leder in uw auto te kiezen:

Gemakkelijk in onderhoud
Luxe uitstraling
Auto wordt meer waard
Zitcomfort wordt vergroot
Auto wordt exclusiever en uniek
Exclusief
Extra belastingvoordeel voor leaseauto bij achteraf inbouw
Beter zitcomfort
Rokersauto’s worden weer fris