Leren bekleding inbouwen

Car Comfort BV is de specialist die leren bekleding kan inbouwen in vrijwel alle automerken en modellen. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met leerinbouw en bieden hoge kwaliteitsproducten en maatwerk. Wij leveren onze producten en diensten aan zowel autodealers als particulieren en importeurs. Vraag één van onze medewerkers naar de mogelijkheden en vraag vrijblijvend om deskundig advies.

 

Leren bekleding laat u door de specialist inbouwen in uw auto

U laat leren bekleding inbouwen in uw auto door de specialist op dit gebied; Car Comfort BV. Bij ons bent u verzekerd van hoge kwaliteit van het leer. Wij leveren enkel 100% leren bekleding die wij tegen aantrekkelijke prijzen kunnen inbouwen in uw auto. U hebt bij ons de keuze uit wel 25 kleuren leer en u heeft zelfs de mogelijkheid om stoelverwarming te laten inbouwen. Wij kunnen vele automerken voorzien van leren bekleding.

 

Neem contact met ons op

U kunt bij ons zelfs stoelaanpassingen aanvragen. Wij bieden ook universele hoezen indien u dit wenst. Wilt u weten welke andere voordelen u hebt of wat uw mogelijkheden zijn bij Car Comfort BV? Schakel ons in en laat ons leren bekleding inbouwen in uw auto! Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen of een e-mail te sturen naar info@carcomfortbv.nl. U kunt ook ons online contactformulier invullen. Wij nemen dan contact met u op.

Een paar redenen om voor leder in uw auto te kiezen:

Gemakkelijk in onderhoud
Luxe uitstraling
Auto wordt meer waard
Zitcomfort wordt vergroot
Auto wordt exclusiever en uniek
Exclusief
Extra belastingvoordeel voor leaseauto bij achteraf inbouw
Beter zitcomfort
Rokersauto’s worden weer fris