Leer inbouwen Volvo

Als u Car Comfort BV inschakelt om leer te laten inbouwen in uw Volvo, dan bent u verzekerd van 100% leer. Bij ons hebt u de zekerheid dat het leer van de hoogste kwaliteit is. Dit draagt bij aan de exclusieve uitstraling van uw Volvo. Wij hebben kwaliteit en een klantgerichte service dan ook hoog in het vaandel staan. Wij denken graag met u mee zodat we een persoonlijke en optimale oplossing kunnen bieden voor uw situatie.

Leer inbouwen in een Volvo met de keuze uit interessante extra’s

Indien u leer wilt laten inbouwen in uw Volvo dan hebt u de keuze uit een aantal interessante en aantrekkelijk geprijsde extra’s. U kunt dan denken aan stoelverwarming en zelfs het laten plaatsen van massagestoelen kan in uw Volvo. Wij kunnen leer inbouwen in diverse modellen van Volvo. Als u voor een luxe en exclusieve uitstraling kiest, kies dan voor de service van Car Comfort BV voor leerinbouw.

 

Neem contact met ons op

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die Car Comfort u te bieden heeft als u leer wilt laten inbouwen in uw Volvo? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen of een e-mail te sturen naar info@carcomfortbv.nl. U kunt ook ons online contactformulier invullen. Wij nemen dan contact met u op.

Een paar redenen om voor leder in uw auto te kiezen:

Gemakkelijk in onderhoud
Luxe uitstraling
Auto wordt meer waard
Zitcomfort wordt vergroot
Auto wordt exclusiever en uniek
Exclusief
Extra belastingvoordeel voor leaseauto bij achteraf inbouw
Beter zitcomfort
Rokersauto’s worden weer fris