Lederen bekleding auto achteraf

Car Comfort BV is de expert die u inschakelt als u lederen bekleding achteraf in uw auto wilt laten aanbrengen. Wij hebben ruime ervaring met leerinbouw in vrijwel alle automerken en in vele verschillende modellen. Onze medewerkers zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en kunnen uw auto interieur snel bekleden met 100% lederen bekleding. U bent bij ons verzekerd van echte kwaliteitsproducten!

Lederen bekleding in uw auto achteraf aanbrengen heeft vele voordelen

De lederen bekleding in uw auto achteraf laten aanbrengen brengt vele voordelen met zich mee. Zo hebt u veel meer keuze uit vele fraaie kleuren en leersoorten. Bovendien is het achteraf aanbrengen van lederen bekleding vaak ook goedkoper dan wanneer u dit bij bestelling van de auto doet. U hebt bij ons ook de mogelijkheid om te kiezen voor vele extra’s, zoals het inbouwen van stoelverwarming. U kunt ook uw individuele wensen aan ons voorleggen. Wij bekijken dan samen met u wat de mogelijkheden zijn.

Neem contact met ons op

Neem contact op met Car Comfort BV en laat leren autobekleding in uw auto plaatsen. U kunt dan genieten van een luxe en exclusieve uitstraling van uw auto! Wilt u graag meer weten over de verschillende mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen of een e-mail te sturen naar info@carcomfortbv.nl. U kunt ook ons online contactformulier invullen. Wij nemen dan contact met u op.

Een paar redenen om voor leder in uw auto te kiezen:

Gemakkelijk in onderhoud
Luxe uitstraling
Auto wordt meer waard
Zitcomfort wordt vergroot
Auto wordt exclusiever en uniek
Exclusief
Extra belastingvoordeel voor leaseauto bij achteraf inbouw
Beter zitcomfort
Rokersauto’s worden weer fris