Autozetels bekleden

Autozetels bekleden laat u over aan uw leerinbouwspecialist Car Comfort BV. Wij kunnen leerinbouw voor u verzorgen voor elk merk auto en ieder model. Wij leveren maatwerk en bieden u een ruime keuze uit diversen soorten en kleuren leer. Oriënteer u online op onze leerkleuren en stiknaden: laat u verrassen door ons aanbod en bestel uw favoriete bekleding direct online.

 

Autozetels bekleden: een luxe uitstraling

Autozetels bekleden, hierbij maken wij enkel gebruik van het allerbeste leer. Ons leer is afkomstig uit Italië en voorziet uw auto gegarandeerd van een luxe uitstraling. Heeft u een tweedehands auto of is er in uw auto veel gerookt en wilt u van de rooklucht af? Dan is het verstandig om uw autozetels te laten bekleden met leer. Het interieur van uw auto ziet weer als nieuw, en nare luchtjes zijn weg uit uw auto. Heeft u een oldtimer, ook deze kunnen wij voorzien van nieuwe bekleding.

Neem contact met ons op

Autozetels laten bekleden, wanneer u dit aan ons uitbesteedt dan bent u verzekerd van kwaliteit. Wij geven volledige garantie op het door ons geleverde werk en onze producten. Neem voor meer informatie contact met ons op! Wij werken tegen scherpe tarieven. Regelmatig kunt u bij ons profiteren van extra voordelige prijzen. Bekijk onze acties!

Neem contact op met Car Comfort BV en laat leren autobekleding in uw auto plaatsen. U kunt dan genieten van een luxe en exclusieve uitstraling van uw auto! Wilt u graag meer weten over de verschillende mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen of een e-mail te sturen naar info@carcomfortbv.nl. U kunt ook ons online contactformulier invullen. Wij nemen dan contact met u op.

Een paar redenen om voor leder in uw auto te kiezen:

Gemakkelijk in onderhoud
Luxe uitstraling
Auto wordt meer waard
Zitcomfort wordt vergroot
Auto wordt exclusiever en uniek
Exclusief
Extra belastingvoordeel voor leaseauto bij achteraf inbouw
Beter zitcomfort
Rokersauto’s worden weer fris