Autostoel opnieuw bekleden

Als u uw autostoel opnieuw wilt laten bekleden, dan bent u bij Car Comfort BV aan het juiste adres. Wij hebben vele jaren ervaring met leerinbouw in vele verschillende soorten auto’s. U kunt bij ons terecht met vrijwel elk automerk en modellen. Met ons leer bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en een klantgerichte service. Vraag meteen naar de mogelijkheden bij één van onze medewerkers.

Een autostoel opnieuw laten bekleden door experts

U kunt uw autostoel opnieuw laten bekleden door de experts van Car Comfort BV. Onze medewerkers hebben gedegen kennis van onze ledersoorten en wij hebben vele jaren ervaring met leerinbouw. U hebt bij ons de keuze uit vele leersoorten en –kleuren. U kunt bij ons ook speciale verzoeken doen voor bijvoorbeeld kleurcombinaties. Bij Car Comfort BV is alles mogelijk op het gebied van leerinbouw.

Neem contact met ons op

Neem contact op met Car Comfort BV en laat leren autobekleding in uw auto plaatsen. U kunt dan genieten van een luxe en exclusieve uitstraling van uw auto! Wilt u graag meer weten over de verschillende mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen of een e-mail te sturen naar info@carcomfortbv.nl. U kunt ook ons online contactformulier invullen. Wij nemen dan contact met u op.

Een paar redenen om voor leder in uw auto te kiezen:

Gemakkelijk in onderhoud
Luxe uitstraling
Auto wordt meer waard
Zitcomfort wordt vergroot
Auto wordt exclusiever en uniek
Exclusief
Extra belastingvoordeel voor leaseauto bij achteraf inbouw
Beter zitcomfort
Rokersauto’s worden weer fris