Autoleder

Car Comfort BV heeft vele kleuren en soorten autoleder geschikt voor alle modellen en alle merken auto’s. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring met leerinbouw. U vindt bij ons kwaliteitsproducten en maatwerk. Ons autoleder is 100% leder. U bent u dan ook verzekerd van uitstekende kwaliteit van onze autobekleding. Bij Car Comfort BV hebt u vele mogelijkheden, zoals stoelverwarming en universele hoezen.

Achteraf leer laten inbouwen brengt vele voordelen met zich mee

Het autoleder van Car Comfort BV is exclusief en maakt uw auto meer waard. Bovendien zorgt lederen bekleding voor beter zitcomfort. Als u een gebruikte auto heeft gekocht, laat dan de bekleding vervangen door stijlvol leder! Uw auto krijgt dan de luxe uitstraling van een nieuwe auto. Bovendien gaat lederen bekleding zeer lang mee. Als u kiest voor ons leder, dan kiest u voor een luxe uitstraling tegen verrassend lage prijzen. Het leder dat wij gebruiken voor de autobekleding is heel gemakkelijk in onderhoud. Bovendien kunt u kiezen uit vele fraaie lederkleuren.

Neem contact met ons op

Neem contact op met Car Comfort BV en laat leren autobekleding in uw auto plaatsen. U kunt dan genieten van een luxe en exclusieve uitstraling van uw auto! Wilt u graag meer weten over de verschillende mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen of een e-mail te sturen naar info@carcomfortbv.nl. U kunt ook ons online contactformulier invullen. Wij nemen dan contact met u op.

Een paar redenen om voor leder in uw auto te kiezen:

Gemakkelijk in onderhoud
Luxe uitstraling
Auto wordt meer waard
Zitcomfort wordt vergroot
Auto wordt exclusiever en uniek
Exclusief
Extra belastingvoordeel voor leaseauto bij achteraf inbouw
Beter zitcomfort
Rokersauto’s worden weer fris