Auto interieur bekleden

Uw auto interieur bekleden laat u over aan Car Comfort BV. Wij geven uw auto een exclusieve en luxe uitstralingen voor een scherpe prijs. De tarieven die wij hanteren zijn lager dan die van de fabrikant! Bekijk onze website en neem bij vragen gerust contact op. Ons team staat voor u klaar en voorziet u graag van advies op maat.

Auto interieur bekleden: binnen een week een nieuw interieur

Kiest u ervoor het interieur van uw auto te bekleden met leer, dan profiteert u van een aantal belangrijke voordelen. Zo is leer een bijzonder stevig, onderhoudsarm materiaal dat lang een luxe uitstraling behoudt. Wij beschikken over een ruime sortering leer, u heeft hierbij keuze uit meer dan 20 soorten leer die direct uit onze voorraad leverbaar zijn. Binnen een week hebben wij het bekleden van uw auto interieur voor u uitgevoerd. Indien gewenst kunnen wij ook stoelverwarming voor u installeren. Zo maken wij autorijden voor u extra comfortabel!

Neem contact met ons op

Neem contact op met Car Comfort BV en laat leren autobekleding in uw auto plaatsen. U kunt dan genieten van een luxe en exclusieve uitstraling van uw auto! Wilt u graag meer weten over de verschillende mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen of een e-mail te sturen naar info@carcomfortbv.nl. U kunt ook ons online contactformulier invullen. Wij nemen dan contact met u op.

Een paar redenen om voor leder in uw auto te kiezen:

Gemakkelijk in onderhoud
Luxe uitstraling
Auto wordt meer waard
Zitcomfort wordt vergroot
Auto wordt exclusiever en uniek
Exclusief
Extra belastingvoordeel voor leaseauto bij achteraf inbouw
Beter zitcomfort
Rokersauto’s worden weer fris