Achteraf autobekleding vervangen

Wilt u achteraf autobekleding laten vervangen door leer, kies dan voor de expertise van Car Comfort BV. Wij leveren en monteren autobekleding van leer voor u binnen een week, tegen bijzonder aantrekkelijke tarieven. Wij zijn zelfs goedkoper dan de fabrikant! Daarnaast bieden wij volledige garantie op ons leer en het door ons geleverde werk. Zo bent u altijd verzekerd van kwaliteit.
Achteraf autobekleding laten vervagen door lerenbekleding: dit kunnen wij voor u doen voor iedere auto en elk model. Wij bieden u keuze uit meer dan 20 soorten kwaliteitsleer dat direct uit onze voorraad leverbaar is. Kiest u voor lederen bekleding in uw auto dan is uw auto interieurbekleding:

    • Comfortabel, uw zitcomfort verhoogt door de keuze van leer gegarandeerd;
    • Een slimme keuze wanneer u een rokersauto weer fris wilt laten ruiken;
    • Gemakkelijk te onderhouden en voorzien van een luxe uitstraling;
    • Een goede investering, het geeft uw auto een uniekere en exclusievere uitstraling.

Neem contact met ons op

Heeft u een tweedehands auto? Dan geeft u deze eenvoudig en snel de uitstraling van een nieuwe auto wanneer u besluit achteraf de autobekleding te laten vervangen door leer. Ook oldtimers kunnen wij achteraf voorzien van leren bekleding. Wilt u meer weten over onze producten en onze dienstverlening? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen!

Een paar redenen om voor leder in uw auto te kiezen:

Gemakkelijk in onderhoud
Luxe uitstraling
Auto wordt meer waard
Zitcomfort wordt vergroot
Auto wordt exclusiever en uniek
Exclusief
Extra belastingvoordeel voor leaseauto bij achteraf inbouw
Beter zitcomfort
Rokersauto’s worden weer fris